Tjänster

Ladda ned gratis E-Böcker här

Oroliga tider i företaget? 9 tankar för säljare och ledare
13 tips för framgångsrik mötesbokning
8 Framgångsrika avslutsmetoder
säljcoach

Strategisk säljutveckling

Strategisk säljutveckling är alla företag i behov av. Hur man adresserar frågan är dock olika har vi märkt. De mest framgångsrika företagen är proaktiva och arbetar kontinuerligt med frågan själva eller med hjälp av externa säljutvecklare även när det går bra för företaget. Andra ber om hjälp först när det lutar nedför. Vi har hjälpt allt från lilla möbelbutiken på landet till Clas Ohlson med att öka deras resultat.

Kanske har försäljningen gått sämre ett tag eller vill ni utvecklas ännu mer från en helt ok nivå? Eller håller ni just på och lanserar ny produkt/tjänst på marknaden men försäljningen vill inte ta fart?

En start-up med fantastisk produkt men ni får inte igång försäljningen? Oavsett er situation just nu, ert nuläge så hjäper vi er till ert önskade läge nu. Ibland är det överraskande för många hur snabbt det ofta går att se framgången igen efter en tids kräftgång. Låter det spännande? Ett första möte är kostnadsfritt och bjuder er på insikter kring säljutveckling.

Vi utgår från och tror att ni har en fantastisk produkt eller tjänst. Men det har många. Utmaningen är att få alla som skulle kunna köpa er produkt eller tjänst att veta att ni finns, förstå att ni kan fylla ett behov/skapa nytta hos dem samt ge dem insikt och förståelse att det är just er de ska välja. Men då måste ni sticka ut, för uppmärksamheten hos kunderna är det många som kämpar för. Vi hjälper er bli bäst på detta.

Vi börjar alltid lyfta fram de kunskaper, egenskaper och färdigheter som ni redan har men som ni inte utnyttjar till fullo. Här kan största hävstången finnas många gånger.  Tänk dig liknelsen att du har en verktygslåda hemma med många verktyg men du använder dem inte av olika anledningar. Du kanske glömt att ett av verktygen fungerar bra? Låt oss ta reda på vilka av dessa verktyg ni ska satsa på nu för ni ska få störst ökning i er försäljning. Är det kanske dags att slå budgeten i år? Vad behöver ni göra för att nå dit?

Boka en första coachning i  strategisk säljutveckling redan idag

[bookly-form]

Vill du att vi kontaktar dig?

    Förnamn *
    Efternamn *
    E-post *
    Telefonnummer
    Företag