Tjänster

Relevanta E-Böcker

9 riktigt bra avslut

Säljträning

Vi har tillsammans över 60 års erfarenhet av försäljning. Våra kunder som får säljträning från oss vittnar till exempel om märkbar skillnad i konverteringen.

Anlita oss som säljtränare som våra andra kunder gör. Vill du prata med någon av dem om hur vi hjälpt just dem? De ställer gärna upp. Vi är gärna er partner inom längre säljutbildning, kortare säljträning och säljcoachning till enskilda säljare. Med vår länge inarbetade arbetsmetod får vi bestående förändring oftare än andra. Fråga de 104 företag (Jan-2018) vi arbetat med hittills i Sverige, Norge och Tyskland. Vill du ha en modell där vi bara får betalt när vi levererar? Inga problem.

Det ska vara ett enkelt beslut att välja säljträning från en extern partner som MSS. Visst vill du få ut hela potentialen ur säljstyrkan? Det vill vi. Vill du som säljchef eller ledare coachas för att i din tur nå fram bättre till dina anställda? Vi träffas gärna och ser om vi kan hjälpa dig också.

Säljare vill ibland inte ha med oss på kundmöten. Vad är anledningen till detta?  Ofta beror det på att personen i fråga tycker att det är lite obekvämt och ovant att ha någon med som ska bedöma deras jobb. -”Vad ska kunden tänka, att jag är en dålig säljare?” Men vem känner inte så? Helt normalt. Men ställ frågan varför en säljcoach vill följa med på ett möte eller coacha i butik så kanske det går lättare att acceptera denna obehagskänsla som för 99% försvinner redan efter ett möte. Redan efter 3-4 möten kommer säljaren uppleva det mycket mer stimulerande och roligt att arbeta med försäljning. Vem vill inte ha det så? Vi kommer öka dina säljares kapacitet lita på det.

TIDEN I EKVATIONEN- VAD ÄR DIN TID VÄRD?

Många säljchefer som kanske du vill sköta säljträning själva, de kanske har kompetensen, men vår erfarenhet säger att många inte riktigt känner att de har tid. Men ändå bestämmer de sig för att behålla säljträningen internt. För säljträning kostar pengar. Men det gör din tid också eller hur. Innan vi berättat hur vi arbetar nämner våra framtida kunder ibland att de sköter säljträning internt. Det kan fungera bra, men det tar en hel del tid för att få god effekt. Vi förklarar för våra kunder att det är tids- och kostnadseffektivt att anlita oss för säljträning.
Ofta inser säljchefen lite för sent att senaste åren har varit enormt stressande. Klimatet har blivit sämre bland säljarna då tiden inte funnits till att utbilda dem och höja deras kompetens kontinuerligt. Den viktiga säljträningen har det inte funnits tid till. Låt oss hjälpa er redan nu istället och börja sikta på nya mål.

VI OCH KONKURRENTERNA

Som ni ser på vår hemsida väljer vissa kunder oss och andra kunder väljer konkurrenter. Även om det inte blir vi i slutändan som får hjälpa er så slå en signal till oss. Vi tycker nämligen genuint om att hjälpa och kanske kan vi tipsa er om något annat som skulle vara helt rätt för att sätta fart på er försäljning. Det kanske inte är just säljträning? Precis som ni gör och alla andra bra säljare så arbetar vi långsiktigt.Kanske hittar vi någon samarbetsmöjlighet längre fram? Kontakta oss på hello@martinstenport.se.