Tjänster

Ladda ned gratis E-Böcker/White papers här

Oroliga tider i företaget? 9 tankar för säljare och ledare
8 Framgångsrika avslutsmetoder
13 tips för framgångsrik mötesbokning
säljcoach

Säljcoachning

Kanske har försäljningen gått sämre ett tag eller vill ni utvecklas ännu mer från en helt ok nivå. Eller håller ni just på och lanserar ny produkt/tjänst på marknaden men försäljningen vill inte ta fart? En start-up med fantastisk produkt men den säljs inte? Oavsett anledning att du nu är här är det vi som hjälper dig nå nya resultat med hjälp av en säljcoach.

Vi utgår från och tror att ni har en fantastisk produkt eller tjänst precis som vi. Men det är inte utmaningen. Utmaningen är att få alla som skulle kunna köpa er produkt eller tjänst att veta att ni finns, förstå att ni kan fylla ett behov hos dem samt ge dem insikt och förståelse att det är just er de ska välja. Men då behöver ni tränga igenom “bruset” (alla andra budskap de bombas med).

Vi börjar alltid lyfta fram de kunskaper, egenskaper och färdigheter som ni redan har men som ni kanske utnyttjar till fullo. Här kan största hävstången finnas många gånger.  Tänk dig liknelsen att du har en verktygslåda hemma med många verktyg men du använder dem inte av olika anledningar. Låt oss ta reda på vilka av dessa verktyg ni ska fokusera på för ni ska få störst ökning i era försäljningssiffror. Är det kanske dags att slå budgeten i år? Vad behöver ni då göra, vilka aktiviteter/actions är viktigast att titta på först?

Boka en coachning nedan

Loading...

Säljteknik?

Säljcoachen lär ut säljteknik. Säljteknik handlar om kunskaper som används för att inte sätta upp omedvetna fällor för sig själv som resulterar i att man inte lyckas hjälpa kunden att lösa dess problem på bästa sätt (förlorad försäljning).

Tekniker kan också omfatta metoder och struktur för att säkerställa att ni inte lägger tid på fel saker. För säljarbetet