Tjänster

Ladda ned gratis E-Böcker här

13 tips för framgångsrik mötesbokning
8 Framgångsrika avslutsmetoder
Oroliga tider i företaget? 9 tankar för säljare och ledare
säljcoach

Coaching av säljare

Du kanske är egenföretagare,  anställd säljare, KAM, säljchef eller ägande VD som läser detta? Det vi tror är anledningen är ett intresse att se vilka verktyg som finns för att lyfta säljare egenskaper, kunskaper och resultat. Det är detta vi är bra på. Vi säljcoachar dig oavsett vilken säljroll du har till din förtjänta framgång precis som våra övriga kunder har fått hjälp. Vi bokstavligen älskar att få göra detta och det kommer du märka.

För att vi ska lyckas med detta  så krävs inte bara att vi besitter kunskap i området sälj utan att vi kan driva en förändringsprocess som all utveckling handlar om. Vi behöver vara en skicklig personlig tränare, precis som PT:n på gymmet så att förändringen verkligen händer. Det är så vi har fått alla våra goda omdömen.

Vår coachteknik utgår från NLP, vi är alla utbildade och certifierade coacher i Neuro Lingvistisk Programmering. Vi berättar på första mötet i detalj vad detta innebär för dig.

Vi börjar alltid lyfta fram de kunskaper, egenskaper och färdigheter som du redan har men som du kanske inte utnyttjar till fullo. Här kan största hävstången finnas många gånger.  Tänk dig liknelsen att du har en verktygslåda hemma med många verktyg men du använder dem inte av olika anledningar. Du kanske glömt att ett av verktygen är bra? Låt oss ta reda på vilka av dessa verktyg du ska satsa på nu för du ska få störst ökning i din försäljning. Återigen, detta är inte så klurigt som det kanske låter. Vi hjälper dig att nå dit om du har viljan. Är det kanske dags att slå budgeten i år? Vad behöver du då göra, vilka aktiviteter/actions är viktigast att titta på först?

Boka en coachning nedan

[bookly-form]

Sälja eller spela golf- en stor mental utmaning

Det viktigaste att komma ihåg här är att försäljning är ett stundtals mentalt tungt jobb. Precis som golf. När du tror du kommit på hur du gör den perfekta swingen, den magiska formulan, så skickas du då och då ner i den mentala källaren, och det krävs bara några dåliga slag i rad för att du ska hamna där .

Även den mest erfarna och framgångsrika säljaren kommer börja tvivla på sig själv, det är inte frågan OM utan NÄR. Det viktigaste är att du själv vill testa nya saker, att du har ett öppet sinne. Att du är villig att arbeta med en “trial-and-error”-mentalitet som kommer leda dig fram till ditt vinnande recept för att sälja framgångsrikt. Du kommer få prova massor av saker när du coachas. En del kommer fungera en del inte. Det spelar ingen roll om du är säljare inom B2B eller B2C så är din säljcoach någon som kan hjälpa ditt mål.

Säljcoachens värderingar

Vi tycker att en säljcoach ska själv ha en lång bakgrund som säljare som genom egna framgångar och motgångar samlat in den kunskap som krävs för att veta hur man tar sig ur svackor och håller sig på topp. De vet vad som krävs av en säljare för att leverera sitt eget bästa hela tiden. Coachen ställer frågor och utmanar dig som får dig att se på ditt nuvarande arbetssätt från en ny vinkel. En duktig coach arbetar långsiktigt med dina resultat och ser sig som projektledare med din framgång som målsättning.

Vi tycker det är viktigt att en säljcoach som anlitas ska fortfarande själv sälja, det gör vi alla tre dagligen. Det gör oss insatta i hur försäljning förändras med tiden och vilka metoder som fungerar och vilka metoder som inte har någon effekt längre. För försäljningen är och har varit inne i ett paradigmskifte en tid. Det vi vill säga är: Ta aldrig några råd från någon som inte gjort resan själv. Du blir inte en bra säljcoach genom att enbart läsa böcker.

Ta ett beslut

Vi träffar gärna dig för att se vilka möjligheter som finns att hjälpa/coacha dig yrkesmässigt. Vi har ingen kundmöten, vi coachar vid vårt första möte.

Första coachmötet är alltid rabatterat till 500:- och pågår upp till 60 min. Redan då vill vi att du ska få med dig minst ett bra verktyg förutom att vi tagit reda på ditt nuläge och ditt önskade läge.

Viktigaste parametern för att coachningen ska bli framgångsrik är din inställning. Vill du detta? Kan du tänka dig att utmana din komfortzon för att få ett bättre liv, roligare på jobbet och flera kunder? Då kommer vi få kul ihop!

Vill du att vi kontaktar dig?

    Förnamn *

    Efternamn *

    E-post *

    Telefonnummer

    Företag