Tjänster

Relevanta E-Böcker

9 riktigt bra avslut
säljcoach

Säljcoach

De flesta säljarna kan – och bör – sälja mer än de gör idag. En säljcoach har som främsta uppgift att hjälpa en säljare att utnyttja sina befintliga färdigheter till fullo. När man lärt sig utnyttja det man redan har, då kan man lära sig nya saker. Det är lite som en verktygslåda – om man kan göra jobbet med verktygen man redan har så är det dumt att lägga resurser på att köpa nya.
Man skulle kunna säga att säljcoachens jobb kan delas upp i två delar: Mental coachning och säljteknisk undervisning.

Säljteknik

Säljteknik handlar, till skillnad från vad många tror, inte om att lära sig nya trick för att lura kunder. Det handlar bl.a. om tekniker som används för att inte sätta upp omedvetna fällor för sig själv. Andra tekniker kan vara nyttiga för att säkerställa att man inte lägger tid på fel saker. De mest kända teknikerna är avslutstekniker, men det finns fler områden där rätt teknik i högre utsträckning kan avgöra vem som får kundens affär.

Mental Coach

Mental coachning är ett brett begrepp som i fallet med säljare oftast handlar om att lära sig hur man ger sig själv riktigt bra dagar. Det finns tuffa dagar, när ingenting fungerar, och det finns bra dagar, när allting bara flyter på. Det är inte en kosmisk kraft eller yttre påverkan som avgör, det handlar helt och hållet om ens inställning till saker och ting. Med rätt mentala inställning har man allt att vinna.

Vad är en Säljcoach?

En säljcoach är oftast en erfaren säljare som genom egna framgångar och motgångar samlat den kunskap som krävs för att veta hur man tar sig ur svackor och håller sig på topp. De vet vad som krävs av en säljare för att leverera sitt eget bästa hela tiden. En duktig coach arbetar långsiktigt med dina resultat och ser sig som projektledare med din framgång som målsättning.

Fungerar det för mig?

Det viktigaste att komma ihåg här är att försäljning är ett mentalt, inte fysiskt, tungt jobb. Det spelar ingen roll om du är säljare inom B2B eller B2C så är en säljtränare någon som kan hjälpa dig att nå din egen fulla potential.

Vad gör en säljcoach?

En säljcoach hjälper dig kort och gott att nå resultat. När vi träffas kan vi berätta om:

  • Fastighetsmäklare som ökat sin hit-rate med 139% på ett år.
  • Butikssäljare som lyckats öka snittkvitto och rader per kvitto på bara ett par veckor
  • Säljare som med rätt teknik bokar kundmöten i mängder
  • Företagssäljare som kortat ner sina säljcykler med 30-40%
  • Vad det innebär att boka en säljcoach
  • Vad ni kan förvänta er för resultat

Kan Du hjälpa mig att göra ett bättre jobb?

Det beror givetvis på dina grundförutsättningar. Man skulle kunna säga att säljcoachens jobb är att få dig att utnyttja det du redan kan först. När du nått din fulla potential – ja, då hjälper vi dig att öka potentialen.

Vill du att Vi kontaktar Dig?

NAMN

E-POST

MEDDELANDE