Tjänster

E-Böcker

säljcoach

Boosta dig själv

Du förtjänar att må bra. Och du måste må bra för att det ska gå bra. Håller du med? Men livet bjuder på många smällar och ibland är det svårt att kunna förhålla sig till det även om du är stjärnsäljare, hög chef eller ägare av ett bolag. Det kan vara på grund av:

 • sjukdomar
 • bortgångar
 • depressioner
 • besvärliga familjeförhållanden
 • Höga förväntningar från chefer, för mycket att göra på jobbet
 • Du vet inte hur du ska säga nej och situationen är ohållbar
 • Härskarteknik eller mobbning på din arbetsplats
 • Otrygg som ledare och du upplever att dina anställda inte tar dig på allvar respekterar dig

Oavsett vad som är din utmaning så finns det en väg igenom och fram till ljuset i tunneln. För det som stressar många människor är att de känner att det bara måste funka på jobbet annars tänker du att det rasar ännu mer men du kanske inte förstår hur det ska gå till om det gått långt. Viktiga är att du får krafterna och förståelse hur du ska lösa detta. Vi hjälper dig.

Ibland verkar det inte spela någon roll om du har kunskaper och egenskaper att utföra en viss uppgift när huvudet säger nej eller självförtroendet saknas så känns det som att någon klippt av sladden till din hjärna.

Ofta börjar vår coaching i att stärka en person inifrån så du får tillbaka glädjen och viljan att tex orka gå till jobbet eller utföra dina arbetsuppgifter hemifrån som är mycket aktuellt nu i corona-tider.

Svårt att sätta ett ord på denna coaching då den är mycket gränslös, men vi tycker personlig boost coaching låter rätt bra och beskriver det vi vill att du ska uppnå. Vi tycker det är viktigt med att kunna locka till skratt i sessionen också. Du går aldrig från en session med oss utan att fått skratta om du vill det, garanterat.

När du är i balans på ett privat plan och känner dig trygg då kan du få kontakt med alla de kunskaper och egenskaper du har och nå dit önskade läge arbetsmässigt, men inte innan dess.

Mental coaching inom idrotten

Senaste åren så har intresset och diskussioner kring mental coachning ökat i exploderande fart, särskilt inom elitidrotten.  Alla dessa tränar hårt fysiskt men det verkar inte som talang räcker för att nå de bästa placeringarna. Om du inte har huvudet med dig så spelar hård fysisk träning allt mindre betydelse. Eller som en sportkommentator sa i VM i Oberstdorf 2019 (skidor): “Det ser ut som om han åker med huvudet under armen”. Han var där fysiskt men inte mentalt.

Att våra favoritidrottare (som vi trodde var supermänniskor) kunnat sitta i en soffa på TV och berätta att de inte mått bra mentalt, haft ätstörningar och haft sviktande självförtroende, har lett till att acceptansen ökat för så kallad mental coachning samt att det tagit bort mycket av stigmat kring ämnet. Det tycker vi är bra. För det ska inte vara någon skillnad på att prata benbrott eller huvudbrott, vad tycker du?

Du kan vara en säljare som tappat självförtroendet eller ledaren som inte känner sig trygg i sin roll eller som känner dig missförstådd, frustrerad eller utstött. Det kan finnas bakomliggande orsaker som behöver pratas om för att förstå varför du mår som du gör. Men det går göra skillnad med små insatser.

Testa detta ett par tillfällen så kommer du snabbt märka hur du lyfter. Och du, om du upplevde det så, då skickar vi ingen faktura. Du ska kunna få testa riskfritt.  Så säker är vi på vår möjlighet att kunna hjälpa dig.

Vill du att vi kontaktar dig?

  NAMN

  E-POST

  MEDDELANDE