Vilka är vi

Vår bakgrund

MSS startades 2012. Efter 14 år inom försäljning ville Martin ge sina blivande kunder samma fördelar som han haft som säljare med föreläsningar, workshops och övningar. Nu är MSS ett nätverk av konsulter som håller säljutbildning, säljträning och ledarskapsutbildning med med erfarenhet från många branscher. Bilindustri, IT, fastighetsmäklare, butiksförsäljning, bank, hotell, hantverkarföretag, utbildningsföretag, kommuner, idrottsklubbar är några branscher vi arbetat framgångsrikt med.

Ingen kund är för stor eller för liten

Martin, Mats, Peter och Björn arbetar tillsammans för att skapa framgång på svenska företag. Våra kunder uppskattar att vi kan ta oss an både små och stora företag på grund av vår breda kompetens och antal konsulter.

Vi är utbildade och certifierade i Coachande ledarskap, NLP (Neuro-lingvistisk-programmering), SDI, Feedback och DISC.

Vi tror att du anlitar oss för att du vill nå goda resultat. Vi levererar detta till dig. “Utveckling ska kunna mätas i resultatet punkt slut”.  Välkommen till oss på MSS och ta ett första löftesfritt möte.

Goda omdömen hittar du här

Vad vi tror på

Här är några rader om vårt mindset.

Vi sysslar med inlärning inte utlärning

På MSS fokuseras mycket på hur inlärning sker. Hur du får saker att fastna i huvudet, så utbildning inte bara blir en pärm som ruttnar i en bokhylla på kontoret.  Det är enkelt att förstå att det inte går lära sig något om ett företag “utbildar sig” en gång per år, som många faktiskt gör. MSS har testat flera olika utbildningsmetoder och kommit fram till att små bitar ny kunskap som portioneras regelbundet är det som fungerar absolut bäst för hållbarhet i förändringsprocesserna.  Vi kallar det för SISS-metoden (ständig inlärning små steg) eller så kallad bitsize-learning. Fråga oss gärna om detta koncept och hur snabbt det kommer förändra er utveckling.

Bygg husgrunden först sedan stommen och väggarna 

Tidigt insåg vi att utveckling inte kan ske på ett långsiktigt och hållbart sätt med bestående resultat om inte ledarskapet och gruppen fungerar som den ska. Ofta kommer företag till oss och säger att försäljningen inte fungerar. Då och då kan vi upptäcka att den stadiga betongplattan som alla välbyggda hus står på inte finns eller är felbyggd. Det kan finnas många orsaker till det. Detta kan ibland vara svårt att ta in då uppdragsgivaren upplevt andra “problem” som tex “dåliga säljare”. Här kommer vi in och ställer en del jobbiga frågor. Men det är för din skull. Om inte säljchefen, VD:n, mellanchefen och gruppen fungerar då är det slöseri att försöka utveckla säljarna. Vi hjälper er bygga huset i rätt ordning! Fråga oss gärna

Martin Stenport
Martin Stenport
Säljcoach
Ledarskapscoach
Inspirerande talare
Certifierad i DISC och NLP
M: 0767-123 150

Peter Wilén (partner)
Peter Wilén (partner)
Utibildat tusentals butikssäljare
DISC-certifierad
sälj- och ledarskapscoach
M: 0702-321 920

Mats Bengtsson (partner)
Mats Bengtsson (partner)
Certifierad i SDI och Feedback
Ledarskapsutvecklare
M: 0765-559 544

Björn Strid (partner)
Björn Strid (partner)
Säljcoach
DISC-certifiierad
Stor säljerfarenhet
0706-247 722