Vilka är vi

Varför finns vi? 

Martin, Peter och Mats träffade varandra 2012 och beslöt oss för att samarbeta. Vi beslöt oss att hjälpa små och mellanstora företag i Sverige med coachning och utbildning IRL och via video (Skype, Zoom) för att utveckla främst Sveriges bästa säljorganisationer.

Vårt system mot täta coachningar via videokonferens motverkar det största problemet som finns med att enbart genomföra klassrumsträningar ett par gånger per år, att det inte händer något när de anställda kommer tillbaka till sin vardag. Har du varit med om det själv? Man har ingen manual hur man ska fortsätta och behålla den positiva känslan från träningen som just gjorts utanför kontoret.

Detta är ett faktum och vi ville inte acceptera att det behövde vara så.

Flera av våra kunder coachar vi varje vecka enligt en välbeprövad metodik och ett utbildningsprogram som gång på gång bevisat sig skapa resultat.

Ingen kund är för stor eller för liten

Martin, Mats och Peter arbetar tillsammans för att skapa framgång på svenska företag. Våra kunder uppskattar att vi kan ta oss an både små och stora företag på grund av vår breda kompetens och antal konsulter.

Vi är utbildade och certifierade i Coachande ledarskap, NLP (Neuro-lingvistisk-programmering), SDI, Feedback och DISC.

Vi tror att du anlitar oss för att du vill nå goda resultat. Vi levererar detta till dig. “Utveckling ska kunna mätas i resultatet punkt slut”.  Välkommen till oss ta ett första möte mot bättre försäljning.

Goda omdömen hittar du här

Vad vi tror på

Här är några rader om vårt mindset.

Vi sysslar med inlärning inte utlärning

På MSS fokuseras mycket på hur inlärning sker. Hur du får saker att fastna i huvudet, så utbildning inte bara blir en pärm som ruttnar i en bokhylla på kontoret.  Det är enkelt att förstå att det inte går lära sig något om ett företag “utbildar sig” en gång per år, som många faktiskt gör. MSS har testat flera olika utbildningsmetoder och kommit fram till att små bitar ny kunskap som portioneras regelbundet är det som fungerar absolut bäst för hållbarhet i förändringsprocesserna.  Vi kallar det för SISS-metoden (ständig inlärning små steg) eller så kallad bitsize-learning. Fråga oss gärna om detta koncept och hur snabbt det kommer förändra er utveckling.

Martin Stenport
Martin Stenport
Säljcoach
Ledarskapscoach
Inspirerande talare
Certifierad i DISC och NLP
M: 0767-123 150

Peter Wilén (partner)
Peter Wilén (partner)
Utibildat tusentals butikssäljare
DISC-certifierad
sälj- och ledarskapscoach
M: 0702-321 920

Mats Bengtsson (partner)
Mats Bengtsson (partner)
Certifierad i SDI och Feedback
Ledarskapsutvecklare
M: 0765-559 544