Tjänster

Relevanta E-Böcker

9 riktigt bra avslut

Mäklarcoach

Redo att köra igång?

Ja marknaden är trögare just nu och det har du märkt. Men det är den för många. Men nu kan du göra något åt det. De objekten som tidigare var lätta att sälja är inte det längre. Färre kommer kanske på visningarna och det är svårt att få igång budgivningen. Det ökar inte ditt självförtroende, den nedåtgående självförtroendespiralen kan snurra igång snabbt.

Kanske har din hit-rate sjunkit sedan i höstas? Du är inte ensam. I och med att hit-rate har sjunkit så har din motivation att hålla aktiviteten uppe också gått ner. Ibland har du inte mer än två-tre kundmöten inbokade per vecka från normala fem-sex och det känns inte bra. Du kanske klarar dig pengamässigt några månader men det är på kundbesök du trivs som bäst. Vill du bort från detta? Detta är en vanlig spiral som mäklare kan hamna i. Vi hjälper fastighetsmäklare att ta sig ur detta och lyfter resultaten till och med ibland över när du var som bäst i karriären. Fråga era kollegor som vi arbetat med, vi har gjort detta många gånger. Det är faktiskt inte så svårt om du är villig att utmana dig själv så du kan få de resultatet du förtjänar. Men du kommer få slita för dina förbättrade resultat. Förändring är jobbigt till en början. Vi har coachat mäklare över 6 år och du kommer snabbt märka att vi förstår oss på ditt arbete. Låt oss ses över en kopp kaffe.

Lämna ditt nummer eller mail nedan så kan vi prata om:

  • Fastighetsmäklare som ökat sin hit-rate med 139% på ett år.
  • Mäklare som återfått strukturen på sitt arbete och därmed fått goda rutiner. Det hjälper till att öka antalet affärer.
  • Fastighetsmäklare som inte trott att vi kunde ta bort ångesten att ringa kalla samtal.
  • Mäklare som efter ett sambesök med oss sagt: ”Det där var ju inte så farligt”
  • Mäklare som återigen älskar sitt jobb och presterar toppresultat.
  • Klicka och lämna meddelande här så ringer vi dig och lyssnar på hur vi skulle kunna hjälpa dig också.

Vad innebär det att boka en mäklarcoach och få säljcoachning och höja dig som mäklare? Vad kan du förvänta dig för resultat?

SÄLJCOACH FÖR MÄKLARE – HUR GÅR DET TILL?

Vi delar upp vårt samarbete i fyra delar:

  • Coachning på kontoret där du kommer till insikt med lösningar på dina utmaningar. Omvänt rollspel: Du kan få vara kund och agera så som dina jobbiga kunder gör och så visar vi hur vi hur du ska bemöta.
  • Sambesök är en mycket viktig ingrediens- hög inlärning.
  • Skype-/telefoncoachning mellan våra fysiska träffar. På detta sätt får du möjlighet att få hjälp så ofta du vill och med kort varsel. Till exempel inför ett intag eller hur du skulle bemött invändningen på intaget idag på ett bättre sätt.
  • Coachning för franchisetagare eller kontorschef hur du kan göra ditt kontor ännu mer framgångsrikt.

En mäklarcoach kan observera hur du som mäklare praktiskt gör när du ”säljer” och har erfarenhet av att peka mäklare i rätt riktning när resultaten uteblir.

Att boka en säljcoach innebär regelbundna möten iform av skarpa kundmöten (sambesök) eller dialog mellan enbart coach och säljare. Antingen fysiska möten eller på Skype, vilket är mycket populärt. Vi korrigerar detaljer som får mäklare att känna större självförtroende. Detta självförtroende märker kunderna av när ni träffar dem.

RESULTAT

Vad kan du förvänta dig för resultat av vår säljcoachning? Du kan förvänta dig att du kommer bli utmanad och hitta nya sätt att lösa de utmaningar du har idag. Du kommer ha mycket kul på resan dit. Fråga gärna någon av de mäklare vi coachat hittills.
Vi arbetar bara med de som verkligen har potentialen och viljan att utvecklas.
Tänk att kunna få verktyg av oss som innebär att du själv kan kontrollera hur många kundmöten du vill ha på en vecka? Att kunna på ett par timmar öka nästa veckas möten i antal från två till sex?

MSS har ett nätverk med säljcoacher över hela Sverige. Vi tar oss till dig oavsett var i Sverige du befinner dig.

MÄKLAREN SOM SKA FÅ SÄLJCOACHNING

Fastighetsmäklare tar hjälp av oss för att få inspiration, rådgivning, nya idéer, hjälp med hur de ska nå ut på instagram bäst med mera.Vi har förståelse för att det kan vara ovant att bli coachad i början. Det är inte ”rätt” möte, du känner att du kommer vara mycket sämre än vanligt när vi följer med, men detta är helt normalt första gången.

Ofta så känner mäklaren lite rädsla att ta med en av oss ut till kunden, men efter ett möte så känner de flesta känna att uppsidan att lära sig nya saker och öka siffrorna är viktigare. Genom att agera som en person från ert huvudkontor och att alla får gå igenom coachning hos er så känner du dig inte utpekad när vi besöker kunden.

KONTAKT MED MÄKLARCOACH

Tycker du att det låter intressant? Vi svarar gärna på de frågor du kanske har nu. Du når oss på 0767-123 150 eller info@martinstenport.se