Tjänster

Relevanta E-Böcker

9 riktigt bra avslut

Föreläsningar

Här anlitar du föreläsare som rakt, enkelt och roligt förklarar hur du och organisationen presterar på topp. Upplev oss live. Räkna med att vilja prestera och förändras.

Vi har humoristiska, insiktsfulla och energigivande föreläsare som vet hur man får företag och människor att vilja prestera på topp. Vi har en gedigen bakgrund som säljare och ledare både i Sverige och internationellt och idag föreläsare och coacher på företag som önskar topprestera. Vi lyfter många exempel som ni kan applicera på ert företag.

Vi gör det prestigelöst för självklart har vi gjort många misstag och haft tunga perioder som format vår framgång. Vem lyckas utan att göra misstag? Inte ens Niklas Zennström som startade Skype!

På våra föreläsningar får du bland annat råden och verktygen som gör dig bättre på att leda, samarbeta, sälja och ha kul på jobbet. Hur ofta spelar ni pingis tex? Att gå från föreläsning med ett stort leende, nya insikter och verktyg du vill prova är inget vi siktar mot, det räknar vi med. Enkla ord och lättförståeliga jämförelser från vardagen gör att du följer med och förstår våra resonemang.

Föreläsningar

DISC- att kommunicera och sälja med färger. Förstå ”de som inte går att förstå”. Har du någon gång blivit fullständigt tokig på en kollega eller kund som du tycker är en riktig motsträvare, osamarbetsvillig och som du inte förstår hur hen tänker? Eller har du en kund som du inte nådde fram till med din pitch? Precis, det händer alla. Vi är certifierade i Ensize DISC-analys och lär dig gå från missförståelse till förståelse i din organisation och med dina kunder

Operation glädje- hur skapar ni ett arbetsklimat som får folk att hellre vara på jobbet än hemma? Ok, vi erkänner, alla känner nog inte så, men med denna föreläsning tar vi er närmre tanken.

Från “suck till success”! Hur lyckas du få dina anställda eller ditt team att gilla dig som ledare? Är du uppskattad idag? Få till ett ledarskap som gör dig till respekterad ledare inte jobbig chef!

Ska det vara så svårt att få ett hej?”- En föreläsning om att öka servicenivån i butik för att öka försäljningen. Men idag är denna service sällsynt. Som butikssäljare har du ett ansvar att ge besökarna en upplevelse, om du inte vill att de ska välja att handla via Ebay, Wish eller annan nätbutik. Ge kunderna anledning till att inte klicka så mycket framför datorn!

Du kan! Men du vet bara inte om det än. Känn att du kan göra allt efter denna föreläsning. Med forskning inom NLP (Neuro-Lingvistisk-Programmering) som bakgrund kommer du verkligen tro att du kan, och det underlättar för att verkligen lyckas.

Förhandlingsteknik- hur vinner du förhandlingar? Tips och tricks som gör dig till en vinnare i förhandlingens hetta.