Tjänster

Relevanta E-Böcker

9 riktigt bra avslut

DISC- den omtalade utbildningen som förändrar ditt sätt att kommunicera för alltid.

Kanske har du läst boken: Omgiven av idioter? Då är du inte ensam. Thomas Eriksson beskriver i boken vad DISC är och vilka fantastiska fördelar du får när du förstår DISC. Det är ett hjälpmedel för dig som är chef, säljare, projektledare, callcenteranställd, servitris. målare, stenläggare, pilot och alla andra yrken för att kommunicera på ett sätt som passar den du talar med. Hur många gånger tror du att en kollega blivit lite irriterad på dig senaste månaden och hur många potentiella kunder har du inte nått fram till och istället har de valt en annan leverantör? Vill du förändra detta nu? Det börjar med en discanalys. Discanalysen eller disctest som många kallar det får dig att förstå hur du kommunicerar med andra men ännu mer spännnade, hur andra uppfattar dig. Givetvis vill du att de uppfattar dig på ett sätt som gör att de börjar gilla dig och få förtroende för dig. Har du redan förstått vilka fördelar det kommer ge dig?

Varför ska ni utbilda er i DISC?

DISC….

  • hjälper dig att bli mer framgångsrik i din kommunikation.
  • är enkelt att förstå och använda för alla, med dess fyra tydliga beteendestilar som kopplas till fyra DISC-färger.
  • ger en tydlig ram för hur du ska göra medvetna beslut genom att anpassa ditt beteende i situationer med andra människor för att minska friktion och nå dina mål med kommunikationen, både med kunder och kollegor.
  • minskar risken för irritation och missförstånd internt genom att du blir bättre på att kommunicera med dina kollegor på företaget.
  • hjälper dig att snabbare och oftare göra affärer genom att du anpassar dig till kundens kommunikationsmönster. Det ökar chansen att de ska gilla dig, vilket också lättare leder till förtroende och affär. Eller är du van att bli omtyckt och sälja till människor som inte gillar dig?
DISC är intressant, vi vill veta mer!