Loading...
Säljcoach2017-06-17T21:42:16+00:00

Säljcoach Martin Stenport berättar

När folk frågar mig ”Vad är hemligheten bakom en riktigt lyckad säljcoachning?” måste jag tyvärr svara: ingen. Det finns inga genvägar för att bli en bra säljcoach. Det finns däremot 3 beståndsdelar som gör att jag som coach kan leverera bra resultat. Det i sin tur ger mina klienter en härligare tillvaro. Här är ingredienserna:

Vill du att vi kontaktar dig?

NAMN

E-POST

MEDDELANDE

Vad är en säljcoach?

En säljcoach är oftast en erfaren säljare som genom egna framgångar och motgångar samlat den kunskap som krävs för att veta hur man tar sig ur svackor och håller sig på topp. De vet vad som krävs av en säljare för att leverera sitt eget bästa hela tiden. En duktig coach arbetar långsiktigt med dina resultat och ser sig som projektledare med din framgång som målsättning.

Fungerar det för mig?

Det viktigaste att komma ihåg här är att försäljning är ett mentalt, inte fysiskt, tungt jobb. Det spelar ingen roll om du är säljare inom B2B eller B2C så är en säljtränare någon som kan hjälpa dig att nå din egen fulla potential.

Vad gör en säljcoach?

En säljcoach hjälper dig kort och gott att nå resultat. När vi träffas kan vi berätta om:

  • Fastighetsmäklare som ökat sin hit-rate med 139% på ett år.
  • Butikssäljare som lyckats öka snittkvitto och rader per kvitto på bara ett par veckor
  • Säljare som med rätt teknik bokar kundmöten i mängder
  • Företagssäljare som kortat ner sina säljcykler med 30-40%
  • Vad det innebär att boka en säljcoach
  • Vad ni kan förvänta er för resultat
säljträning som ger resultat
säljcoach att lita på

Kan säljträning hjälpa mig att bli bättre på mitt jobb?

Det beror givetvis på dina grundförutsättningar. Man skulle kunna säga att säljcoachens jobb är att få dig att utnyttja det du redan kan först. När du nått din fulla potential – ja, då hjälper vi dig att nå större potential.

Är du redo att höja nivån?

Kontakta oss redan idag. Vi finns här för dig som vill nå nästa nivå, oavsett om det handlar om att höja din egen försäljning eller hjälpa dina anställda att nå sin fulla potential. Vi finns ett telefonsamtal bort – ring så coachar vi.

Vill du att vi kontaktar dig?

NAMN

E-POST

MEDDELANDE