Om oss

Om oss 2017-05-18T22:58:34+00:00

Om Oss

Martin Stenport Säljutveckling (MSS) startades 2012 av Martin Stenport. Efter en lång bakgrund inom försäljning ville han ge sina blivande kunder samma fördelar som han haft som säljare. Martin har varit Key Account manager inom industrin för företag som NCC, Skanska, Statoil, Europcar, Relacom, Peab, YIT, DHL, ICA, SITA/SUEZ med många flera

Tidigt insåg han att utveckling inte kan ske på ett långsiktigt och framgångsrikt sätt med bestående resultat när inte ledarskapet fungerar som det ska. Säljchefen är den person som ska leda utvecklingen när MSS inte är på plats. En mycket viktig person. Och därför krävs att säljchefen har rätt kompetens och ledarstil för att lyckas.

På en ledarskapsutbildning mötte Martin ledarskapsexperten och läraren Mats Bengtsson. De förstod hur de med sina kunskaper i respektive områden tillsammans kunde hjälpa uppdragsgivarna ännu mer. Om inte ledarskapet är välutvecklat kommer inte insatserna för säljarna ge bra effekt. En grupp måste trivas tillsammans och ha en bra ledare för att vilja göra ett bra jobb, det låter självklart eller hur? Tillsammans kopplar Martin & Mats samman försäljning och ledarskap för att skapa resultat som verkligen märks i de operativa nyckel-talen.

Idag arbetar Martin, Mats, Peter och Daniel tillsammans för att skapa framgång på svenska företag. Vi har alla olika kompetens och beroende på vad just ditt företag behöver för hjälp så väljer vi ut rätt konsult för uppdraget. Vi berättar gärna vid tillfälle vad skillnaden är mellan att anlita ett företag med 100 konsulter eller ett företag med 4 konsulter. Och oavsett vilket företag du väljer som leverantör av framgång så se till att de har goda referenser och exempel på att de lyckats förändra nyckeltalen på samma sätt som du vill. Välkommen till oss på MSS.

Omdömen hittar du här

Martin Stenport
Martin StenportSäljcoach
Ägare av Martin Stenport säljutveckling
Mats Bengtsson
Mats BengtssonSälj och ledarskapscoach
Mats Bengtsson driver företaget Affärsnytta med Mats Bengtsson
Peter Wilén
Peter WilénSälj och ledarskapscoach
Peter driver Sälj- och ledarutveckling