DISC 2018-02-17T13:16:44+00:00

DISC- den omtalade utbildningen som förändrar ditt sätt att kommunicera för alltid.

Kanske har du läst boken: ”Omgiven av idioter”? Då är du inte ensam. Thomas Eriksson beskriver i boken vad DISC är och vilka fantastiska fördelar du får när du förstår DISC. Det är ett hjälpmedel för dig som är chef, säljare, projektledare, callcenteranställd, servitris. målare, stenläggare, pilot och alla andra yrken för att kommunicera på ett sätt som passar den du talar med. För alla som någonsin kommunicerar med andra och det är ju alla på ert företag, eller hur?

Varför ska ni utbilda er i DISC?

  • DISC hjälper dig och övriga anställda att bli mer framgångsrika i sin kommunikation.
  • DISC är enkelt att förstå och använda för alla, med dess fyra tydliga beteendestilar som kopplas till fyra DISC-färger.
  • DISC ger en tydlig ram för hur du ska göra medvetna beslut genom att anpassa ditt beteende i situationer med andra människor för att minska friktion och nå dina mål med kommunikationen.
  • DISC-kunskaper minskar risken för irritation och missförstånd internt genom att du blir bättre på att kommunicera med dina kollegor på företaget.
  • DISC hjälper dig att snabbare och oftare att göra affärer genom att du anpassar dig till kundens kommunikationsmönster. Det ökar chansen att de ska gilla dig, vilket också leder lättare till förtroende och affär.
  • DISC hjälper dig som chef att veta hur du ska kommunicera med dina anställda och de olika DISC-profiler de har för att nå fram till dem på ett bättre sätt. .
DISC är intressant, vi vill veta mer!